KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

Odos priežiūra

Vilniaus kailiai" rūpinasi jumis! Kai drėgno periodo laikas užsitęsia, jaučiame pareigą draugiškai priminti apie odos gaminių priežiūrą!
Jei netikėtai jūsų gaminyje atsirado dėmelių nuo drėgmės, riebalų, ilgesnio dėvėjimo ar kitų jums nežinomų priežasčių, atminkite, jog odą gali valyti tik šios srities profesionalai ir šioje srityje besispecializuojančios valyklos. Oda niekada nevaloma tokia pačia technologija kaip paprasti audiniai. Odoje esti natūralūs aliejai, kuriuos pašalinus prarandamas odos lankstumas, minkštumas, glotnumas. Specialūs chemikalai, naudojami valyti odą, kartu su purvu pašalina ir aliejus, todėl jie turi būti atstatomi.
• Kabinkite gaminį ant plačios pakabos (jokiu būdu ne ant vielinės). Pakaba gaminiui turi padėti išlaikyti jo formą, o ne sugadinti ar pakeisti ją.
• Nuvalykite dulkes su švelnia truputį drėgna kempinėle ar kitokia medžiaga, tačiau ne šlapiu skudurėliu ar neplaukite, jei priežiūros ženklai to nerekomenduoja; Sušlapinus gausiai gaminį pažeisite jos natūralią minrelaų, aliejų pusiausvyrą, palaikančią odos minkštumą, elastingumą.
• Jei gaminys sušlapo, leiskite jam natūraliai išdžiūti. Laikykite toliau nuo šildymo įrenginių, kitu atveju gaminys taps kietas, nelankstus, praras savo formą ir retais atvejais sutrukines pati oda;
• Patalpa, kurioje laikomas gaminys turi būti sausa, vidutinės temperatūros ir periodiškai vėdinama.
• Paprastai gaminio raukšlės išsitiesina savaime, gaminiui kabant, bet jei atsitiko taip, kad reikia lyginti, paimkite storo popieriaus lakštą ir uždėkite jį ant gaminio. Laidynę nustatykite, kad lygintų pačia žemiausia temperatūra. Jokiu būdu nenaudokite garų. Prieš lyginant, gaminys turi būti sausas. Jei abejojate ar jums pavyks, geriau kreipkitės į odos gaminių gamintoją ar cheminę valyklą šios paslaugos atlikimui.
• Jei gaminys suplyšo ar yra pažeistas, rekomenduojama kreiptis į UAB "Vilniaus kailiai" specialistus.
• Atsargiai naudokite parfumeriją bei plaukų priežiūros priemones, niekuomet jų nepurkškite dėvint odinius rūbus, nes jos gali pažeisti odos paviršių, atsirasti įvairios dėmės, kurios dažnai nėra iš odos išvalomos dėl tam tikrų parfumerijos sudedamųjų medžiagų poveikio natūraliai odai.
* Jei odinį gaminį dėvite retai , norėdami išvengti nusėdančių dulkių ant gaminio, laikykite jį specialiame orui pralaidžiame medžiaginiame maiše, jokiu būdu tik ne plastiko maiše.
• Pirkdami gaminį pasikonsultuokite su pardavėju, kokiomis priemonėmis reikėtų naudoti prieš pradedant nešioti gaminį. (apsauginės priemonės nuo drėgmės, dėmių ir t.t.). Tinkama apsauga nuo vandens prailgins gaminio gyvavimo laiką.
Smagaus odinių rūbų dėvėjimo net drėgniausią dieną ir gero stiliaus pojūčio!
Smagaus odinių rūbų dėvėjimo net drėgniausią dieną ir gero stiliaus pojūčio!
Vilniaus kailiai rūpinasi jumis - Kad kiekviena diena Jums būtų paprasta!