KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

Aksesuarai. Delninės.

Mados istorijos kelyje pokario laikotarpyje įvyko lūžio taškas ir dienos šviesą išvydo naujo tipo rankinės, sužavėjusios moterų pasaulį. Tik 1950 -aisiais iki šiol gyvavusi, bet primiršta kitokio tipo delninė atgavo buvusį žavesį. Mados istorikai Christianą Diorą pripažįsta vizionieriumi, įkvėpusiu rankinėms naują gyvybę.
Kas gi yra delninė-vokas?
Delninė-Voko yra delninių rūšis, turinti trikampio voko formos uždarymą, primenantį voką. Skirtingai nuo įprastos delninės, kurioje yra užtrauktukų, vokas-delninė yra uždaroma ne tik magnetais, todėl yra prašmatnus pasirinkimas ieškant alternatyvos užtrauktukams.
Delninė-vokas yra skirta papildyti ne papuošalų skaičių, o pabrėžti bendros aprangos išvaizdą. Tai reiškia, jog susiformavo nauja mados banga, kad moterys, užuot turėjusios vieną rankinę, kuri derėtų prie visko, norėtų, kad delninės-vokai derėtų ir prie jų dėvimos kasdienės ar kokteilinės suknelės.
Paprastos išvaizdos delninės-vokai gali būti tinkamos kasdienėms, atsitiktinėms išvykoms, progoms. Tačiau kai kurios moterys jas mėgsta su įvairių gyvūnų, gėlių ar kitais juokingais raštais, kurie taip pat tinka ir kasdieniam nešiojimui. Kuo elegantiškesnis uždarymas, tuo labiau ji skirta oficialiam, vakariniam, iškilmingam, prabangiam stiliui derinti.
Įdomi tokia rankinė, užsukite Vilniaus Kailiai -we design, create and produce: https://vilniauskailiai.com/.../leathe.../products/mod-7-346