KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

Aksesuarai. Skarelė.

🔵13 Skarelės dėvėjimo principų 🔵
Rinkdamiesi įvairaus tipo rūbus stengiamės pasirinkti tai, kas labiausiai mums tinka ir patinka, kas labiausiai mus atskleidžia kaip asmenybę, tačiau retai susimastome, jog mūsų stilius ar įvaizdis be tam tikrų aksesuarų tampa neišbaigtas, stokojantis išskirtinumo, mažai pabrėžiantis geriausias mūsų savybes ir be nuotaikos atspindėjimo.
Todėl pasaulio mados diktuotojai ir gamintojai kiekvieną sezoną pristato gausybę stilizuotų rankinių, pirštinių, piniginių, raktų pakabukų, dėklų, diržų, šalikų, šalių, skarų, įvairių galvos apdangalų ir kitų netikėtų aksesuarų.
Kas sakė, kad šalikai ir skaros skirti tik žiemai? Skaros, iš tikrųjų, yra vienas universaliausių vasaros aksesuarų, ir yra tiek daug skirtingų būdų jas dėvėti. Skarelės ryšėjimas - tai tik viena galimybė iš daugelio!
Štai 13 vasarinių šalikų ir skarelių – šilko, medvilnės, satino, poliesterio mažų ir didelių dydžių panaudojimo galimybių, kurios suteiks gyvenimui spalvų, o bet kokiam aprangos stiliui žaismingumo.
1. Pabandykite užsirišti klasikinę skarelę ant kaklo, kad atnaujintumėte savo vasaros stilių.
2. Galite lengvai pagyvinti į uodegą surištus plaukus su skara. Tiesiog suriškite plaukus į uodegą ir ant jos užriškite skarelę. Tai - netikėtas būdas suteikti vasaros šukuosenai šiek tiek spalvų ir individualumo.
3. Nežinote, ką daryti su savo plaukais vasaros penktadienį? Atsakymas paprastas - rinkitės šilkinį ilgą šaliką arba skarelę. Sulenkite šaliką ar skarelę, kad gautumėte norimą plotį, ir užsiriškite ant plaukų padarant mazgą ties kaklu.
4. Ryškios spalvos puikiai tinka prie džinso pagyvinti! Paprastas dvigubas apsukimas aplink kaklą yra visada patikima ir puiki idėja.
5. Niekas nesako, kad vasara yra tokia kaip skara, bet įvairus dėvėjimo stilius bus jūsų šilto oro vienas geraiusių pasirinkimų. Tai toks prašmatnus aksesuaras, kuris gali jus lydėti nuo ryto iki vakaro. Toks pasirinkimas bus puikus ankstyviems vėsiems rytiniams pasivaikščiojimams ir pakankamai sušildys pasitinkant saulėlydį.
6. Iškeiskite kaklo vėrinį į stilingą satino kaklaskarę. Tiesiog sulenkite ją per pusę, nuo kampo iki kampo, tada suriškite mazgą nugaroje. Ji puikiai atsiskleis ant nuogų pečių ar itin atviros palaidinės ar suknelės.
7. Kartais skarelė išbaigia viską. Užsiriškite ją tiesiog ant rankinės ar senokai pamiršto paplūdymio krepšio ir sukurkite ką nors netikėto ir naujo.
8. Turbūt pritarsite, kad beveik visada šalta gerai kondencionuojamame kino teatre ar vėsoka vakarienės metu pavakary lauke? Skara tai tikrai išspręs! Laikykite kokią universalių raštų vidutinio dydžio skarelę savo automobilyje paskutinės minutės vakarienėms ir susitikimams.
9. Vargu, ar ginčysitės, kad šiltesniais vasaros mėnesiais biuro AC yra nuolatinis iššūkis. Iškeiskite ne visur derantį megztinį į ploną šaliką ar skarelę ir apsigaubkite. Netikėtos spalvos, formos ar raštai tikrai atkreips net ir santūrių kolegų dėmesį.
10. Paspauskite perkrovimo mygtuką ir užsiriškite laisvai vidutinio dydžio kaklo šalikėlį ar skarelę. Tai bus puikus akcentas prie lengvo prasegto megztinio V formos iškirpte.
11. Šifono deimanto formos šalikas yra puikus šiuolaikinio choker stiliaus receptas. Tiesiog perlenkite iki plonesnės juostos, toliau apvyniokite vieną kartą pilnai prie kaklo ir, kai pasieksite skarelės galus, laisvai suriškite mazgą priekyje. Surištą skarelę pasukite taip, kad suteiktumėte jai šarmo ir pilnai išpildytumėte Paryžietiško stiliaus prašmatnumą.
12. Didesnio dydžio bandanos stiliaus skarelė yra visuomet madingas aksesuaras. Puikiai derinkite jį su savo mėgstamu neutraliu viršutiniu rūbu ir džinsais ir išliksite stilingi bet kokio renginio metu lauke.
13. Taškeliai, juostelės ir gėlės – tai tarsi svajingas vasaros derinys. Gyvūnų raštai, skirtingos formos ir spalvos kartu, natiurmortai – individualumo atspindys.
Derinkite prie klasikinių marškinėlių arba išbandykite tai su ryškia suknele. Bet kuriuo atveju, jūs būsite pastebėta.
Apie aksesuarus, kiekvieną jų ir jų skleidžiamą žavesį būtų galima kalbėti valandų valandas, tačiau ar ne geriau paliesti ranka, priglausti prie veido, apgaubti pečius, surišti plaukus, mojuoti ant riešo, plazdenti su vėju ir pripildyti širdį vasaros spalvomis jau dabar?
🔵Tad užsukite į www.vilniauskailiai.com, pamatykite ir sužinokite daugiau - kad kiekviena diena Jums taptų kitokia! 🔵