KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

Kiekvienai moteriai reikia piniginės!

Kiekvienai moteriai reikia piniginės! Kokios? Priklauso nuo Jūsų įsigijimo tikslo! Piniginė gali pagerinti moters įvaizdį, taip pat tai gali būti puikus priedas prie garderobo.
Tačiau dažnai mums pamaišo didelis pasirinkimas rinkoje. Jeigu ieškote piniginės nešiojimui kasdien, rinkitės tokią kuri traukia dėmesį, kuri yra madinga ir rafinuota. Įvairių stilių piniginių pasirinkimas yra prieinamas kiekvienam. Renkantis piniginę būtina atsižvelgti į kriterijus, tokius kaip medžiagos, uždarymo tipas ir dizaino detalės, tai tampa itin svarbu. Piniginės taip pat būna įvairiausių dydžių, taigi pasirinkimas priklauso nuo moters poreikių, ką ji nori sutalpinti savo piniginėje.
Piniginės
Piniginės būna įvairiausių stilių, modelių tipų. Moterys gali rinktis iš delninių, kelioninių piniginių, monetų piniginių ar perlenkiamų piniginių.
  • Perlenkiamos piniginės
Perlenkiama piniginė, tai modelis, kuris persilenkia per pusę. Šio modelio piniginės yra kiek mažesnės negu kitos įprastos piniginės ir yra itin populiarios tarp vyrų, bet tokio stiliaus piniginių yra ir moterims. Dažniausiai tokios piniginės yra mažos, su vieta kelioms kortelėms ir gryniesiems pinigams.
  • Delninė/piniginė
Delninė yra moters piniginė sukurta nešioti išorėje, kaip rankinė, o ne kaip piniginė. Tai yra puikus pasirinkimas moterims, kurios nori turėti visus reikalingiausius daiktus šalia be papildomos rankinės.
  • Kelioninė piniginė
Gana praktiškas pasirinkimas - kelioninė piniginė. Šio tipo piniginės yra sukurtos apsaugoti jūsų vertingus daiktus. Ir moterys gali nešioti kelionines pinigines, nes ten patogu laikyti pasą, grynuosius pinigus ir kreditines korteles. Paprastai šio tipo piniginės gaminamos ir iš klasikinių, bet ir iš drėgmei, pažeidimams atsparių, minimaliam svorio kiekiui susidaryti, medžiagų. Kai kurios iš šių piniginių gali būti nešiojamos ir pakabinamos ant kaklo, papildomam saugumui.
  • Monetų piniginės
Tai mažos piniginės, kurios užsisega greitai su užtrauktuku, ar kokio kitokio tipo užsegimais. Šios mažos piniginės yra sukurtos laikyti monetoms, naudinga ypatybė moterims, kurios nenori užgriozdinti įprastos pinginės smulkiomis monetomis.
  • Čekių knygelės piniginė
Įprastai čekių knygelių piniginės būna didelės, kad tilptų čekiai. Anksčiau šios piniginės turėdavo ir papildomą kišenėlę gryniesiems pinigams.