KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

Kiek rankinių tipų ir formų, tiek skirtingų moters gyvenimų.

Šiandieną savaitgalio skaitiniams apie rankinės tipą Crossbody.
    Pirmą kartą jos išpopuliarėjo Prancūzijoje, vėliau persikėlė į Angliją ir tapo žinomos kaip „būtinos“. Tuo metu šios rankinės krepšiai buvo pagamintos iš plonyčių audinių, tokių kaip šilkas ir aksomas, kurias buvo galima nešioti tik riešo dirželiu ant riešo. Ilgainiui moterims šis rankinės variantas tapo neatsiejama gyvenimo dalimi, o vyrai šios mados tradicijos nebetęsė.
    Taigi, šis vėliau bėgant laikui jų formos kito, medžiagų galimybės plėtėsi ir jau vieno permetamo per kūną dirželio rankinės tipas (Crossbody bag) buvo taip pat pavadintas ir rankinių dėvėjimo stiliumi. Tokio tipo rankinės paprastai yra mažesnės nei ant pečių dėvima kuprinytė, tačiau taip pat lengvai laisvai leidžia judėti abiems rankoms ir atlikti daugybę norimų funkcijų vienu metu.
    Jos puikiai tinka, kai reikia išspręsti daugybę skirtinigų reikalų (atsiliepti telefonu, vairuoti, apsipirkti parduotuvėje, vaikams paduoti smulkmenas ar tuo pačiu metu atlikti kelias funkcijas), dalyvauti socialiniuose renginiuose ir tuo pačiu vaišintis, kalbėti ar mėgautis šokiu, nepamainomos kelionėse ir bet kur kitur, kai norite turėti svarbiausius dalykus su savimi ir tuo pačiu savęs neapsunkinti.
    Atsižvelgiant į tai, kad ją galima dėvėti dieną ar vakarėliuose, tai yra puikus aprangos stilių papildantis aksesuaras, praktiškas sprendimas, ypač dėl to, kad tokių rankinių galima įsigyti įvairių formų, spalvų ir medžiagų bei jų derinių.
    Norite kažko panašaus? Kviečiame apsilankyti: https://vilniauskailiai.com/.../leat.../products/mod-rankine