KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

9 Naudingi patarimai, kaip apsipirkti išpardavimų metu

Turbūt moterys nesumeluos, kad antras geriausias dalykas po atostogų ir smagaus praleisto laiko su draugais ir šeima, yra išpardavimai. Šiandien siaučiant IT technologijų galimybėms ir tokiai milžiniškai pasirinkimų gausai, visada turime pasirinkimą ar skubėti į automobilių ir žmonių spūstis gatvėse ir prekybos centruose ir kovoti dėl norimo daikto už pačią patraukliausią kainą ir paskutinį vienetą ar tiesiog sutaupyti savo brangų laiką, nervų ląsteles skiriant atidumo pasirinkimams ir pažaboti savo spontaniškumą, išvengti varginančio gražinimo ar gražinimo laiko pramiegojimo ir likus namuose ramiai su garuojančiu arbatos ar kavos puodeliu rankoje besimėgaujant apsipirkti internetu. Kai šiuo metu įsibėgėja naujų metų išpardavimai ir akyse mirga reklamų jūra www.vilniauskailiai.com  pateikia devynis naudingus patarimus, kurie padės jums kuo geriau išnaudoti laiką ir pinigus išpardavimų metu.

  1. Spintos revizija ir spragos joje.

Pirmiausia peržiūrėkite savo garderobą ir jame atraskite spragas.

Spontaniškai pirkti daiktus, kurių jums atsipeikėjus, pasirodo, nereikia, yra pats blogiausias apsipirkimo sprendimas.

Norėdami to išvengti, greitai peržiūrėkite savo drabužių spintą, stalčius ir batų lentyną ir atkreipkite dėmesį į visas jūsų kolekcijoje atsiradusias spragas, būtent kas galėtų pasipildyti skoningais deriniais, o su kuo galbūt jau reikėtų atsisveikinti.

Jei jau turite 6 poras baltų marškinių, galbūt pažiūrėkite, kokių spalvų trūksta jūsų asortimente, ir išbandykite klasikinius kitų spalvų sprendimus.

Jei turite keletą panaus modelių ir spalvų batų, gal jau laikas panašų mėgstamą sprendimą papildyti kitokia odos faktūra, mažmis puošybos detalėmis arba kardinaliai kita madinga spalva.

Jeigu turite eilę įvairiausių suknelių, dievinate odą, gal laikas mesti sau iššūkį ir išsirinkti doinę suknelętokio modelio, kuris jums pats mieliausias Jūsų gyvenimo stiliui.

Jeigu ranka spintoje maudosi to paties švenumo kailiuose ir meilė jiems tik stiprėja, gal laikas pasidomėti kitokio tipo kailiu ir pradėti nuo mažų aksesuarų. Tiesiog išbandykite kitokio kailio detales, kurių įsigijimas per išpardavimus yra itin puikus metas investuoti pastangas ir pinigus kol nežinote, ar tai pateisins Jūsų lūkesčius.

Jei estate užkietėjusi stileiva, norinti nuolat atrodyti ne tik stilinga bet ir madinga, neskubėkite su dideliais pirkiniais, tokios mažos detalės kaip segės, šalikai ir skarelės, kepuraitės, pirštinės, rankinės tikrai puikiai tinka atsinaujinimui sąlyginai maža kaina, bet suderinus su Jūsų garderobu, puikiai atspindės jūsų požiūrį į naujoves, madą ir tik dar labiau pabrėš jūsų stilių.

Vilniaus kailiai turi didelį įvairių formų, spalvų, faktūrų ir modelių aksesuarų pasirinkimą, taip pat puikius modelių rinkinius, kurie gali tapti jums įkvėpimu atsinaujinimui, kaip ir ką galima geriau suderinti, o jūsų garderobas pakvips naujumu.  

  1. Tikslūs dydžio matmenys – jūsų apsipirkimo sėkmė.

 

Prieš perkant tiek internetu, tiek keliaujant į parduotuves, pirmiausia išsimatuokite savo kūno matmenis.

Perkantis parduotuvėse jums gal mažiau reikės rūpintis savo kūno matmenimis, tačiau net ir ten jums asistentas profesionaliai parinks, patars, o jus būsite maksimaliai patenkintas rezultatu, jei tiksliai žinosite, kokie jūsų matmenys ir koks dydis jums geriausiai tinka.

Tačiau apsipirkimas internetu reiškia, kad jūs negalite lengvai pasimatuoti drabužių pagal norimą dydį, o apsirikti tikrai nepageidaujate, juo labiau nesinori prarasti dar ir galimybę gražinti, o dar blogiau, palikti rūbą kaboti spintoje geresniems laikams, kuris taip ir nebeatiena.

Tuo tarpu profesionaliose apsipirkimo svetainėse, tame tarpe ir www.vilniauskailiai.com, yra skelbiami įvairios dydžių matavimo sistemos su kūno išmatavimais, o jūs galite lengvai pasitikrinti kokioje sistemoje, koks dydis jums tinkamiausias, o esant abejonei susisiekti ne su automatiniu atsakikliu, o gyvai su klientus konsultuojančiu žmogumi. Todėl šioje situacijoje turėti savo matmenis yra ypač svarbu.

Gal skambės kiek keistai, tačiau ta pati taisyklė galioja ir ir bet kokiems namų apyvokos reikmenims, kuriuos ketinate įsigyti ir pagyvinti savo interjerą. Žinodami tikslų erdvės, kurią bandote užpildyti, dydį, reikiamų daiktų matmenų duomenis, visuomet turėsite pranašumą prieš visus kitus konkurencingus pirkėjus. Taip pat reikia nepamiršti, kad perkant internete su jumis konkuruoja dešimtys, šimtai, o kartais šimtai tūkstančių pirkėjų, perkančių tuo pačiu metu ir jei norite pagauti geriausią kainą jums bei norimą daiktą, pirkimo laikas čia yra gyvybiškai svarbus.

Tinkamai pasirinktas apsipirkimo laikas ir tiksliai pasirinkta prekė - puiki galimybė ieškoti būsimos investicijos į namų apyvokos reikmenis, ateities progines dovanas, numatomas savo asmenines šventes ir panašiai. 

  1. Pirkinių krepšelis – tai dar ne praradimas

 

Niekada neskubėkite iš karto mokėti už prekes, įkeltas į pirkinių krepšelį, nes jis niekur nedings kaip ir jūsų pasirinktos prekės. Pasilikite sau laiko pagalvoti, ar tikrai man tos prekės reikia, ar tai tik nuolaidų vilionės, paveikusios mano smegenis, o gal tylus noras pakonkuruoti su drauge, o gal tik noras nusiraminti įtemptoje kasdienybėje.

Paprastai interneto svetainių sistemos pirkėjui primena, kad krepšelyje yra sukeltos prekės, kurios jau yra dažnu atveju automatiškai rezervuotos ir kitas pirkėjas jų nupirkti nebegali, tačiau domėkitės svetainių taisyklėmis taip pat, būna ir eilė apribojančių išimčių.

Tad vienaip ar kitaip, jūs turite gerą galimybę išvengti apsipirkimo klaidos, pirkinių gražinimo, o pardavėjas daug didesnę tikimybę, kad prekė nebus gražinta ir išvengs papildomo nuostolio gražinant pinigus per mokėjimo sistemas bei mokant solidžius mokesčius toms sistemoms.

Jei visgi abejojate dėl prekės tinkamumo, dydžių, spalvų ar kitų priežasčių, drąsiai susisiekite su pardavėju, kuris jums suteiks papildomos informacijos arba profesionalus konsultantas patars, kaip geriau pasielgti vienoje ar kitoje situacijoje, kad jūs būtumėte maksimaliai patenkintas, o jūsų investicija saugi ir tikslinga, ir pas jus atkeliaus tos prekės, kurių trokštate.

  1. Ar tai jūsų apsipirkimo laikas?

 

Visi puikiai žinome, kad kai medijoje pradeda mirgėti reklamos, ausis pasiekia skambūs kvietimai, o socialiniai tinklai tiesiog mus gaudo, išvengti apsipirkimo yra didelis iššūkis net ir pasyviam pirkėjui.

Pasiduoti emocijoms ir pataikauti sau yra labai lengva, tačiau kai dar tik įsibėgėjus mėnesiui jau atveri tuščią piniginę, o kortelės sąskaitoje nebepakanka pajamų namų ūkio išlaidoms, gali apimti pyktis ir nerimas, kaip dabar toliau? Tada prasideda desperatiškas noras gražinti prekes, jei dar toks laikotarpis nepramiegotas, arba prekė iš vis yra negražinama arba lieka galvos sukimas ir paieškos, kur tas prekes parduoti ir susigražinti bent dalį pinigų.

Kad taip neįvyktų, planuokite savo pirkinius. Visuomet prieš išpardavimus gerai pasverkite, ar tai mano laikas apsipirkimams, ar aš teisingai elgiuosi su savo biudžetu, ar tokį laiką planavau norimoms prekėms ir paslaugoms. Nenupirkta prekė – tai ne pasaulio pabaiga, jūsų laikas vis tiek ateis, tačiau kai jis ateis, jūs iš tiesų galėsite džiaugtis savo sprendimu ir įsigyta preke ar paslauga.

  1. Visuomet įvertinkite išpardavimo sezoną, jo laiką.

 

Gal niekada nepagalvojote, tačiau pasitaiko neretas atvejis, kuomet geriausi išpardavimai vyksta ne tada, kai jie yra skelbiami, o tada, kai tam tikros prekės ir paslaugos yra įtakojamos tam tikrų rinkos dėsnių.

Atkreipkite dėmesį - reklamuojamas išpardavimas nebūtinai yra būtent tas, pats geriausias išpardavimo laikas, kuris gali būti tinkamas pirkti jūsų norimai prekei. Eilė įvairiausių paslaugų ir produktų turi tam tikrą išpardavimų ritmą. Net jei kartais tos prekės yra parduodamos atrodo jums pačiomis geriausiomis kainomis, tai vis dar gali būti ne pats geriausias laikas pirkti, tam tikros prekės turi išpardavimų cikliškumą. Tai ypač svarbu kalbant apie sezonines prekes arba tam tikro tipo, paskirties prekes ir paslaugas. 

  1. Prekę pirksite pirmą kartą - turimų žinių jums neužteks, kad ir koks esate apsipirkimų fanas.

Jei jūsų namai perpildyti daiktais, o spintos  rūbais, kurie kvepia dulkėmis, laikas susimastyti, ką darote ne taip. www.vilniauskailiai ilgalaikė profesionalų patirtis sako, kad neretas atvejis, kai žmonės stengdamiesi atrodyti viską išmanantys kitų akyse, vengiantys pripažinti, kad visko žinoti yra neįmanoma, bijo atvirauti konsultantams, kad jiems reikia pagalbos nuo A iki Z.

Pamirškite nerimą, jei norite puikaus apsipirkimo rezultato, geros savijautos, išvengti nusivylimo. Visada kreipkitės į profesionalus ir tai, ko jūs nežinote, labai greitai taps ilgalaikėmis naudingomis žiniomis, net jeigu jūs pirkinį planuosite pirkti ne dabar, o netolimoje ateityje. Konsultuojantys pardavėjai profesionalai ir atlieka būtent tą funkciją, kurios jums reikia - teikia pagalbą būsimam, esamam ir buvusiam pirkėjui, kurio pasitenkinimas ir yra svarbiausias tikslas.

  1. Reikia individualaus sprendimo, bet nežinote kaip tai padaryti - bendraukite.

Kiekvienas pirkėjas, kaip ir pats žmogus yra individualus, su savo individualiais poreikiais ir galimybėmis. Taip kaip pardavėjui neįmanoma patenkinti visų rinkoje esančių pirkėjų lūkesčių, taip ir pirkėjui neįmanoma visko žinoti ir atspėti, ar jo individualus poreikis bus patenkintas. Atminkite, kad net jeigu pardavėjas neskelbia tam tikros informacijos savo svetainėje ar neteikia kažkokių jums rūpimų paslaugų,  tai dar nereiškia, kad kažkurio jums rūpimo klausimo jis negali padėti išspręsti. Visuomet drąsiai kontaktuokite su pardavėju, ypač prieš išpardavimus ir eilinius apsipirkimus, jūs nieko neprarasite, tačiau galbūt tai, ką norėjote padaryti eilę metų, bet abejojote, būtent dabar jums pavyks.

Šiuo požiūriu www.vilniauskailiai.com teikia eilę nestandartinių sprendimų ir ilgametės profesionalios pagalbos. Jūsų užklausa su iššūkiu – tobulėjimas mums.

  1. Abejojate dėl pardavėjo ar prekės pasirinkimo – domėkitės atsiliepimais.

 

Apsipirkimas tikrai suteikia daug džiaugsmo kai po žinomas prekes, paslaugas ir pardavėjų gausą nardome kaip žuvis vandenį. Tačiau dažnai nutinka ir taip, kad prekė jau kaip ir pažįstama, tačiau šiuo metu ji yra tik pas pardavėją, iš kurio dar nepirkai.

Tokiu atveju, skirkite laiko ir paieškokite atsiliepimų, pasitarkite su draugais, kolegomis ar artimaisiais, kurie puikiai žino šį pardavėją, jo darbo principą, aptarnavimo kokybę ir jo produktus bei jų kokybę ir gali taip pat puikiai jus pakonsultuoti ir tinkamai rekomenduoti.

Tik visuomet atkreipkite dėmesį, kad kiekvienas kitas žmogus turi savo asmeninį požiūrį, patirtį, skonį ir gyvenimo būdą, kad visus daiktus ir paslaugas rinksitės tik jūs ir tik jūs juos naudosite.

Jei kažkas perdėtai kažką peikia arba giria, tačiau negali aiškiai argumentuoti kodėl, susimastykite, kiek tai objektyvu. Atminkite, kad kartais žmonių atsiliepimai stokoja objektyvumo ir yra sąlygojami eilės priežasčių, tokių kaip pavydas, noras konkuruoti, bloga nuotaika, žinių stoka, mažos finansinės galimybės ir pan.

Visuomet stenkitės susidaryti savo individualią nuomonę konsultuodamiesi tiesiogiai su pardavėju, rinkdami atsiliepimus iš šalies taip pat ir patys priimdami savo asmeninį sprendimą. Tokiu atveju išvengsite nusivylimo kitų patarimais ir neprarasite draugų, jūs atrasite kitą patikimą pardavėją, kurio darbo pobūdis jums taps artimas jūsų vertybėms, o pasirinktos prekės teiks ilgalaikį džiaugsmą ir pasitenkinimą.

  1. Visus proginius apsipirkimus planuokite detaliai.

Metų bėgyje yra eilė visokiausių progų, kuomet mes sveikiname savo artimuosius, mylimuosius, draugus ir kolegas.

Taip pat gausi tokių progų, kurių iš anksto numatyti negalima, tačiau padaryti siurprizą vienokiu ar kitokiu būdu, tikrai yra malonu.

Kad jūsų norai taptų kitų džiaugsmu, neužtenka spontaniško sprendimo ir dar spontaniškesnio apsipirkimo, ypač internetu, net jei ir neturite jokios galimybės nuvykti į saloną.

Perkant įvairias dovanas progoms, apsipirkimo laikas yra ypač svarbus. Visuomet įvertinkite prekių pristatymo laiką, ar reikalingas kažkoks kitoks pristatymas, ar bus papildomi mokesčiai, jei tai bus užsienio šalys ar sudėtingi nutolę regionai, ar jums bus reikalinga speciali pakuotė, užrašas su palinkėjimu, ir pan.

Jei perkate internetu, kad gautumėte dovaną artimam žmogui laiku ir pakuosite pats, ar norite kad tokia dovana būtų tiesiai pristatyta kitam žmogui, būtinai išsianalizuokite „pristatymo laiką“. Jei tai bus skubus pristatymas, būtinai informuokite pardavėją ir sužinokite, ar tokia galimybė yra. Dauguma pardavėjų kaip ir Vilniaus kailiai, savo svetainėse nurodo visus pristatymo terminus ir galimybes.

Visuomet įvertinkite didžiausių metų šventinius laikotarpius, kuomet ypač suintensyvėja ne tik pardavėjo užimtumas, bet ypač kurjerių, muitinių darbas, kuomet kartais skubiai pristatyti prekes tampa nebeįmanoma.

Norite išvengti nusivylimo ir apmaudo - pasidomėkite, ar yra kitokių greitų prekių gavimo galimybių ir detaliai planuokite apsipirkimo laiką.

Jei Jūsų prekė bus dar tik gaminama ar tai yra individualus užsakymas, tokiam pirkiniui skirkite mažiausiai 3-4 savaites ir įvertinkite papildomai kitas šalutines aplinkybes, kurios galėtų įtakoti prekės pristatymą laiku jums ar jūsų artimam žmogui.

Norite nuolatos atsinaujinti žinias įvairiomis temomis, prenumeruokite naujienlaiškį ir sekite publikacijas skiltyje " Laisvalaikio skaitiniai".

Turite daugiau klausimų ar ieškote patarimų, rašykite: vilniauskailiaistore@gmail.com. Mums malonu dalintis sukauptomis žiniomis ir patirtimi!

Smagaus apsipirkimo jums linki www.vilniauskailiai.com !