KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

7 žingsniai kaip išsirinkti tinkamą piniginę?

Renkantis tinkamą piniginę yra svarbu išsirinkti ją stilingą ir puikiai atrodančią. Piniginė pasako apie moterį labai daug. Todėl būtina apsvarstyti daug dalykų prieš ją įsigyjant.
7 patarimai:
  1. Pasirinkite progą. Ar tai bus kasdieniniam nešiojimui skirta piniginė, o galbūt vakarinio garderobo dalis, kurią panaudosi tik kartą ar du? Biuro stiliaus piniginės yra funkcionalios, praktiškos ir stilingos. Kasdieniniam nešiojimui rinkitės natūraliai atrodančius raštus, gėlių ornamentus, įdomų dizainą ar modelį. Vakaro piniginė yra elegantiška, blizgi, su metalo detalėmis ir prašmatni.
  2. Nustatykite biudžetą. Laikykitės komplekto kainos intervalo. Ieškokite išpardavimų jeigu jūsų biudžetas yra ribotas.
  3. Apsispręskite dėl spalvos. Klasikinė, natūrali juoda spalva, kūno, tamsiai mėlyna ar net raudona gali būti puikus pasirinkimas. Jeigu planuojate išėjmą vakarais, pasirinkite spalvą, formą ar modelį, kuris pritraukia daugiau dėmesio. Šviesios spalvos ir rausva yra puikus pasirinkimas pavasariui ir vasarai, vakarėliams ar paplūdimiui.
  4. Pasirinkite tinkamą didį. Ar tai turėtų būti didelė piniginė ar maža? Kiek Jums gali reikėti vietos? Ką Jūs norėsite ten laikyti? Kokioje rankinėje ar rankinėse ją nešiositės? Ar norėsite, kad ji derėtų prie rankinės ar ne? Kartais mažesnė piniginė yra geriau. Ji sulaikys jus nuo priklausomybės kaupti nereikalingus daiktus.
  5. Apsvarstykite medžiagų pasirinkimą. Nebūtina rinktis tik tradicinę odą. Peržvelkite įvairias galimybes: tekstilės, natūralaus pluošto, itin kokybiškų odos pakaitalų ar kelių medžiagų derinių, spalvų, faktūrų derinių pinigines. Apsvarstykite ir skalbiamos piniginės variantą, jei jos paskirtis bus sportas, aktyvus laisvalaikis ir pan.
  6. Nuspręskite, kiek ilgai turėtų tarnauti piniginė. Jeigu ji bus tik vienam sezonui jūs gal norėsite pasirinkti piniginę nebrangią, madingą, rastą aksesuarų skyriuje. Jeigu norite, kad ji tarnautų metus ir ilgiau, ieškokite kažko tvirto, stilingo ir žinomo įtikinančio brendo, kurį atrasite specializuotose parduotuvėse arba odos gaminių salonuose kaip „Vilniaus kailiai“. Renkantis pastarąją pinginę nepamirškite užsibrėžto biudžeto, kurį planavote skirti, nes vardiniai gaminiai paprastai reikalauja didesnės investicijos.
  7. Pasikonsultuokite su draugais ar pardavėjais. Pasiteiraukite draugų, artimųjų, kolegų nuomonės, jeigu nesate tikri dėl norimos piniginės. Jeigu norite daugiau įkvėpimo, peržvelkite mados žurnalus, panardykite po interneto svetaines ir madų videotekas ir rasite Jums rūpimą atsakymą.
Tiesiog atraskite džiaugsmą priimant sprendimą ir malonumą mėgautis pasirinkta pinigine, atitinkančia Jūsų poreikius ir skonį!
Lauksime Jūsų "Vilniaus kailiai" parduotuvėje su piniginių gausa ir praktiškais patarimais. Piniginiu galerija cia: https://vilniauskailiai.com/collections/leather-clothes/wallet?sort_by=created-ascending