KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

15 Stilingiausių dizainerių rekomenduojamų pelerinų ir skraisčių

Nuo adaptuotų paltų ir įmantriai pateiktų pledų iki erdvių tarsi antklodžių siluetų – pelerinos yra tarsi privalomas 2024 m. rudens viršutinis drabužis. Atraskite 15 geriausių apsiaustų, į kuriuos galite investuoti šį sezoną, ir kaip jais pasipuošti.

Kiekvieną rudens/žiemos mados sezoną ryškios viršutinių drabužių tendencijos iškyla ir vėl nuslūgsta, o pasirodę ant mados podiumų lemia ir naujausius " must" drabužių derinius, dėvimus pilkose ir lūdnose vėsaus sezono gatvėse visame pasaulyje.
Šio sezono jaukiu paltu tapo pelerina, su moderniomis jos interpretacijomis, kurios apeliuoja į rafinuotą, moterišką prigimtį. Nors dizainerių sukurti dulkių atspalvių paltai visada bus nesenstantys viršutinių drabužių favoritai, pelerinos yra stilingas, bet ne mažiau praktiškas rūbas, į kurį verta investuoti šį rudenį ir žiemą.
Deriniai su pelerinom yra dėmesio verta šio sezono gatvės stiliaus tendencija, kurią dažnai lydi aptakūs auliniai batai iki kelių, įvaizdžiui prisodrinti būtiniausiais elementais, pavyzdžiui, baltos spalvos su išsiskiriančiomis sagomis ant plačių kelnių juosmens linijos arba džinsai, suteikiantys kasdienišką išvaizdą.
Štai keletas pelerinų ir skraisčių stilių, kurie paįvairins ir atnaujins jūsų garderobą:
🔶 Trench Capes;
🔶 Evening Capes;
🔶 Plaid Capes;
🔶 Shoulder Capes;
🔶 Sweater Capes;
🔶 Tie-Front Capes;
🔶 Double-Breasted Capes;
🔶 Tailored Capes;
🔶 Military/Double-Breasted Cape;
🔶 Shawl Capes
🔶 Shearling Capes;
🔶 Blanket Capes;
🔶 Hooded Capes;
🔶 Poncho Capes;
🔶 Suede Capes;

* Dėl tikslių mados terminų stokos lietuvių kalboje, pateikiame tikslius anglų kalbos pelerinų ir skraisčių variantus.


Šaltinis inspiracijai, nuotrauka: Editorialist: https://editorialist.com/.../winter-capsule-wardrobe-ideas/