KONSULTACIJOS, REKOMENDACIJOS, UŽSAKYMAI: +37061550186, vilniauskailiaistore@gmail.com

10 priežasčių, kodėl vyrai turėtų rūpintis savo išvaizda

Kalbant apie asmeninį stilių ir grožį, daugelis žmonių susitelkia tik į moteris ir visiškai pamiršta apie išvaizdos svarbą vyrams. Tačiau gerai atrodyti ir rūpintis savimi vyrams gi taip pat yra svarbu, o gal ir malonu kaip ir moterims. Šiuolaikinėje visuomenėje, kur pirmasis įspūdis yra kartais net svarbesnis nei kitos vertybės,  vyrams tapo taip pat labai svarbu atkreipti dėmesį ir į savo išvaizdą. Net jei visuomenei atrodo, kad dėmesys sau vyrams yra ne toks jau tinkamas, drįstame tai paneigti, gi rūpinimasis savo išvaizda nėra vien tik tuštybė – tai gali turėti didelės įtakos vyro pasitikėjimui, sėkmei ir net bendrai savijautai.

Štai 10 priežasčių, kodėl vyrai turėtų rūpintis savo išvaizda:

1. Pasitikėjimo savimi didinimas
Gerai atrodyti dažnai reiškia ir gerai jaustis. Kai skirsite laiko susitvarkyti ir gerai apsirengti, pajausite pasitikėjimą ir kitais savo gyvenimo aspektais.

2. Geras pirmąsis įspūdis
Nesvarbu, ar tai darbo pokalbįis, ar tai pirmasis pasimatymas, vyro išvaizda yra pirmas dalykas, į ką žmonės, o ypač moterys, atkreipia dėmesį. Įdėję pastangų savo išvaizdai parodote, kad rūpinatės savimi ir įspūdžiu, kurį darote kitiems.

3. Profesionalo įvaizdis
Neabejotinai, vyro žinios, išsilavinimas, patirtis, ryšiai ir įžvalgumas tai tos vertybės, kurios atvedė iki dabartinės pozicijos, tačiau darbo vietoje apgalvota išvaizda taip pat kartais gali labai padėti. Tinkamai apsirengę ir prisižiūrėdami, ne tik puikiai jausitės, reprezantatyviai atstovausite kompaniją, sukelsite pasitikėjimą klientams, bet galite būti ir rimčiau bei palankiau vertinami vadovybės siekiant karjeros.

4. Jauskitės patrauklesni
Tiek moterys, tiek vyrai gali pasakyti, kai atrodai gerai ir sau patinki, tai ir jautiesi gerai – ir kiti tikrai tai pastebės. Rūpinimasis savo išvaizda taip pat didina vyro patrauklumą ir sudaro patikimo žmogaus įvaizdį ypač potencialiems partneriams.

5. Gera psichinė sveikata
Rūpinimasis savimi, įskaitant priežiūrą ir asmeninį stilių, gali turėti teigiamos įtakos ir  vyro psichinei sveikatai. Gera tiek fizinė, tiek estetinė išvaizda gali pagerinti jūsų nuotaiką ir padėti jaustis pozityviau, net ir tada kai atrodo jus persekioja nesėkmės.

6. Išskirtinumas minioje
Standartinių ar suvienodėjusių aprangos stilių jūroje skiriant laiko rūpintis savo išvaizda galima puikiai išsiskirti ir puikiai atspindėti save, savo pomėgius bei savo asmenybę. Savita išvaizda parodys vyro unikalų stilių ir su niekuo nesulyginamą asmenybę.

7. Srities profesionalas
Nesvarbu, ar susitinkate su klientais, ar dalyvaujate tik verslo renginyje, stilingai atrodantis ir gerai prisižiūrintis vyras gali padėti sau susikurti profesionalumo ir kompetencijos įvaizdį.

8. Jauskitės labiau susitelkę
Vyras besirūpinantis savo išvaizda, dažniau jaučiasi ir labiau organizuotas ir susikaupęs, susitelkęs į visus savo gyvenimo aspektus. Gal ir banalu, tačiau prižiūrėta išvaizda gali padėti ir labiau pasitikėti savimi bei tuo, ką jūs darote ir ko siekiate savo gyvenime.

9. Padidinta savigarba
Rūpinimasis savo išvaizda ir pastangų įdėjimas į savo išvaizdą, stiliaus supratimą, detalių ieškojimą gali padidinti ne tik vyro savigarbą ir savivertę, bet taip paversti jį ir kompetatingu mados srities arbent jau aprangos stilių žinovu. O tai puiki tema pradėti pokalbį ir su būsimu partneriu. O kai atrodysite gerai, jausitės gerai, tai ir kiti su jumis jausis gerai.

10. Parodykite pagarbą sau
Rūpinimasis savo išvaizda yra tarsi savigarbos forma. Skirdami laiko susitvarkyti ir gerai apsirengti, pirmiausia sau parodote, kad vertinate save ir nusipelnėte atrodyti bei jaustis geriausiai kaip tik galite ir mokate šiuo metu.

Taigi, vyrai, jei to niekada ir nedarėte, laikas dabar pradėti pamilti save, įsitraukti į įdomų savęs pažinimo, priežiūros žaidimą ir pradėti rūpintis savo išvaizda bei stiliumi. Privalumai neapsiriboja tik estetika – tai ir pasitikėjimas savimi, ir sėkmės bei laimės skonis jūsų kelyje.


Norite pokyčių jau dabar, skaitykite daugiau "Laisvalaikio skaitinių temų" bei nardykite po "Dovanų idėjų" galimybes www.vilniauskailiai.com svetainėje.